1e podcast Ware Vrouwenverhalen, met: Iris

Beluister mijn eerste podcast met het verhaal van Iris.

‘Of ik je ooit weerzie, dat weet ik niet. Ook weet ik niet hoe ik dan zal reageren. Je bent altijd bij me en ik geloof eerlijk gezegd dat je altijd bij me zult blijven. Ook als ik wil dat je weggaat. Misschien is dat wel het moeilijkste van alles, dat ik je nooit echt kwijtraak.’

Je luistert in deze podcast naar het verhaal van Iris, die zó graag weer in contact wilde komen met zichzelf, met haar lichaam, met haar ziel. De reis was lang en het afscheid pijnlijk… 

In Ware Vrouwenverhalen tekent schrijver Marieke Vinckers levensgebeurtenissen van vrouwen op. Het is geen letterlijke beschrijving, maar een vrije interpretatie van de schrijver. 

Marieke:

“Ware Vrouwenverhalen maakt het mogelijk een verhaal achter je te laten, om het niet langer als last mee te zeulen. Credo? ’Je bent je verhaal niet!’ Motto? ‘Delen is helen.’ Door de verhalen met elkaar te delen, vinden we herkenning in elkaars levensgebeurtenissen en dat relativeert.”

Wil jij je verhaal vertellen om daarmee een stuk in jou te helen? Om het vervolgens ook te delen? Neem contact op met de schrijver.

1 reactie op “1e podcast Ware Vrouwenverhalen, met: Iris”

  1. Ohhhh wauw, wat heb je het toch zo mooi verteld. Tijdens het luisteren voel ik de tocht die zij heeft gemaakt, door mijn lichaam, mijn hart.
    Na het luisteren was ik stil, alles tot mij door laten dringen.
    Lieve Mika geweldig gedaan met de warmte vanuit mijn hart zeg ik dit.
    Liefdevol en helend. Mijn dank is groot.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top