Mijn werkwijze

Werkwijze verhalen

Het interview met vrouwen die een belangrijke levensgebeurtenis met me delen:

Het delen van jouw verhaal is onderdeel van jouw helingsproces. Ook als je iets deelt waarvan je het idee hebt dat je het allang hebt verwerkt, het blijft: heling. Je krijgt hiermee bovendien de mogelijkheid het hoofdstuk heel letterlijk om te slaan. We doen eerst een telefonische intake, om te voelen of we met elkaar in zee gaan; het is namelijk belangrijk dat het van beide kanten goed voelt.

1. Het interview

We zijn een paar uren samen. We zitten niet – zoals ik normaal werk – tegenover elkaar, met vertoning van vriendelijk en sociaal wenselijk gedrag, zoals op elkaar reageren en knikken wanneer je iets begrijpt. Nee: jij gaat de diepte in, met je ogen gesloten. Na onze kennismaking laat ik je landen in jezelf door een meditatie. Ik roep spirits aan om je te begeleiden tijdens deze reis, waarin jij jouw verhaal aan mij toevertrouwt.

2. Privé Yin Yoga

Omdat het een reis is waarin veel herinneringen naar boven komen, mag je binnen twee weken langskomen voor een privé Yin Yoga sessie*, speciaal voor jou. Die Yin sessie maakt het mogelijk alles te laten blijven stromen – zowel in het lichaam als in de geest, waardoor je niet blijft hangen in het verhaal.

3. Schrijfproces

Ik neem de ruimte om mij jouw verhaal eigen te maken en het in alle rust te vertalen. Met deze samenwerking geef je mij de vrijheid om van jouw verhaal een speciale versie te creëren. Voor dat schrijfproces neem ik de tijd, omdat ik dit creatieve proces niet aan een ‘deadline’ wil hangen.

4. Het verhaal

Die speciale versie lees ik persoonlijk aan je voor ** en ik schenk het je in een boekwerkje. Je zou dat ritueel kunnen verbranden om er afstand van te doen, of je kunt het in de kast zetten als een hoofdstuk van jouw leven. De bladzijde is omgeslagen. Het is tijd om een nieuw verhaal te leven.

Uitwisseling

Voor deze vier delen vraag ik een symbolische bijdrage van € 444,- (met de mogelijkheid in twee termijnen te betalen). Het verhaal mag je evengoed zien als een geschenk van mij aan jou. De schrijf-uren die ik hieraan besteed zijn namelijk niet in euro’s om te zetten. Ik geef jou hiermee echt mijn zielenwerk.

NB: Is deze bijdrage een belemmering voor je, maar voel je dat je graag jouw verhaal wil delen, neem dan contact met me op!

* De privé yin yogasessie vindt plaats in Wommels, Friesland, waar ik van een prachtige yogaruimte gebruik maak.

** Woon je meer dan 50 km bij me vandaan, dan lees ik jouw verhaal via een videoverbinding aan je voor en stuur je het boekwerkje op. Als je graag wilt dat ik langskom, dan zijn daar mijn reiskosten aan verbonden.

Publicatie

Jouw verhaal deel ik – met jouw goedvinden – op deze site en via sociale media, zowel in tekst als met een Podcast.

Werkwijze Interviews

Het interview met vrouwen die vrouwenwerk doen:

Ons interview doen we telefonisch, of via een video-verbinding en duurt niet langer dan een uur. Jij vertelt over het werk dat je doet en ik schrijf met je mee. Daarna neem ik de ruimte om jouw verhaal op te tekenen. Je krijgt dat altijd voor publicatie ter inzage. Wens je inhoudelijk wijzigingen, dan kun je dat voordat ik het online zet nog aangeven.

Bijdrage

Voor dit promotiestuk betaal je € 221,- (excl 21 % BTW.) Na publicatie op deze site, mag je het stuk gebruiken voor eigen doeleinden, graag wel met vermelding van de auteur en een link naar deze website. Wil je jouw werk promoten via de Podcast van Ware Vrouwenverhalen? Dan vraag ik daar een extra vergoeding voor.

Scroll naar top