Vrouwenverhalen 2022

Ze zijn puur, ze zijn echt, ze zijn open.


De vrouwen die hebben gevoeld dat zij hun verhaal met sisters willen delen, vind je op deze plek. Vanaf 2022: want in het tweede deel van 2021 teken ik de eerste verhalen op. Iris beet het spits af en ik vind haar ZO ontzettend DAPPER!! Vooral omdat het verhaal dat ze mij toevertrouwde, niet eerder deelde. Op het moment dat ze dacht: ‘Ik kan dit niet langer aan’, heeft ze aan de bel getrokken en is ze het pad van lichaamswerk, ceremonies en rituelen opgegaan om zichzelf te helen. Het praten voorbij: het was puur naar binnen gaan. Haar verhaal lees je in januari 2022.

Ben jij er er klaar voor om jouw verhaal te horen?

Je kiest in dat geval voor Heling op een nieuwe manier, want: je geeft je verhaal aan mij. Daarmee geef je mij als schrijver de dichterlijke vrijheid om van jouw verhaal iets te maken dat ook deels uit mijn geest voortkomt. Het wordt een vlechtwerk van ons samen. Het wordt dus geen verslag van een interview en daarmee een artikel waarin precies jouw quotes staan. Nee, het wordt een nieuw verhaal, met jouw input als basis. Je herkent jezelf ~ en tegelijkertijd kun je er afstand van doen zodra je het hoort. Want: je bent je verhaal niet.

Heling in vier delen

Lees onder het kopje ‘Mijn werkwijze’ hoe ik te werk ga. Het is ‘Heling in vier delen’. Na onze kennismaking (telefonisch, of via beeldbellen), kom ik bij jou langs om je verhaal op te tekenen. Dat is deel 1 van de heling.

  1. Je geeft jouw verhaal in handen van een schrijver. Het kan zijn dat daarbij veel loskomt, omdat je het opnieuw beleeft. Mijn zorg is dat jij je veilig voelt ~ en dat je in vertrouwen je verhaal met mij kunt delen.
  2. Daarom is deel 2 van de heling een persoonlijke Yin-sessie, een week later. Ik laat je weer landen in je lichaam en in het Hier & Nu. Een heel belangrijk onderdeel van dit proces.
  3. Deel 3 is dat ik na mijn weken van schrijfwerk bij je terugkom om het verhaal aan je voor te lezen. Ik leg het als een kostbaar cadeau in je handen. Je mag het daarna ritueel verbranden, of het in je boekenkast zetten om het te laten lezen door vrienden en familie; die keuze is aan jou.
  4. Daarna is het tijd om het verhaal echt los te laten en het te delen met je sisters en de wereld. Dat is deel 4 van het helingsproces.

Ik geloof ten diepste in Helen = Delen.
Door jouw verhaal te laten lezen aan anderen, help jij anderen!

Scroll naar top