Op zoek naar antwoorden

Wiggert Meerman. Dit boek stuurde een van mijn flessenpostvinders naar Martin en mij. Ik las het in één ruk uit en gaf het daarna aan mijn moeder, omdat ik eindelijk een boek had gevonden waarin een schrijver zo open en waarachtig over zijn ervaringen met Ayahuasca schrijft. Het plantmedicijn dat mij zoveel heeft gebracht. Veel herkenning in zijn schrijven.

Dit boek beschrijft het verhaal van een Nederlandse zakenman, die nadat hij alles verloor, op mysterieuze wijze door het leven naar een inheemse stam in de Amazone wordt geleid. Het stamhoofd laat hem deelnemen aan een eeuwenoud ritueel dat de inheemsen gebruiken om hun ziel te reinigen. Tijdens deze zware beproeving, waarbij hij veertig dagen lang in de heilige ruimte moet verblijven, komt hij zijn eigen demonen onder ogen. De auteur kreeg de opdracht om zijn lessen en inzichten te delen met de wereld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top